Η Εταιρεία

Η Τεχνική Εταιρεία Καλύβας Service δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης για πάνω από 30 χρόνια παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως συντήρηση καυστήρων πετρελαίου,  συντήρηση καυστήρων φυσικού αερίου, εγκατάσταση λεβητοστασίων & αυτονομίες.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Γιώργος Καλύβας, και παράλληλα πρόεδρος των συντηρητών καυστήρων Ελλάδας, με την επαγγελματική πείρα που διαθέτει και την μεγάλη αγάπη για τον κλάδο, είναι η καρδιά της επιχείρησης καθώς συντονίζει όλες τις εργασίες που αφορούν το λεβητοστάσιο σας!

Η εταιρεία μας εδρευεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Γερακιού 30 στα Σεπόλια, ωστόσο εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Αττική!

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι άριστα εκπαιδευμένο  και πιστοποιημένο καθώς διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να φέρει εις πέρας την εργασία που θα του ανατεθεί και να επιλύει κάθε είδους βλάβες!

Διαθέτουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά όργανα  αναλυτές καυσαερίων, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την καλή λειτουργία του λεβητοστασίου σας.

Η εταιρεία Καλύβας Service συνεργάζεται με τους κορυφαίους κατασκευαστές στο χώρο της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης!

Κάποιες από αυτές είναι: WOLF , Buderus, Vailant, Riello, Ariston, Sime, Bosch, BAXI κ.α.